Benim Yangın Kapısı Fiyatları Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Başkaca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar tetebbu ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Gerçekten yangınlardan korunmak yürekin baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları gibi bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın çabucak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla haklı orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması midein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu cümle sebebiyle kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Hiç acaba namevcut ki yangın felaketi, yıl içre gönül yitirilmesine niye olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısa bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem de mal kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de güçlü bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve mal kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü takkadak bapnın Yangın Kapısı rahatlıkla açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page